Ριζικές αλλαγές στις Ακαδημίες της ΑΕΚ

Ένα χρόνο μετά την οργάνωση των Ακαδημιών της ΑΕΚ αναμένεται να πραγματοποιηθούν ριζικές αλλαγές, οι οποίες θα γνωστοποιηθούν την Παρασκευή.


Ο Χάρης Κοπιτσής αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του τμήματος κ18, ενώ ο Στέλιος Μανωλάς έχει αναλάβει ήδη το νέο τμήμα κ20 που θα δημιουργηθεί ενόψει του πρωταθλήματος Football League Νέων. Αυτές είναι οι πρώτες αλλαγές από αυτές που θα ακολουθήσουν και θα είναι ριζικές.

Πρόσωπα των τεχνικών επιτελείων θα αλλάξουν, προπονητές θα μεταφερθούν σε άλλα πόστα και γενικά όλο το σύστημα θα διαμορφωθεί ξανά, βασισμένο πάντα στο αρχικό πλάνο της ομάδας.

Ένας από τους προπονητές που αναμένεται ότι θα αναλάβει το κοουτσάρισμα κάποιου τμήματος είναι ο Μιχάλης Κασάπης, ακόμα και αν αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο των Ακαδημιών.

Ο Άκης Ζήκος μέσα σε έναν χρόνο μάζεψε σημαντικές εμπειρίες και έχει σκοπό σε συνεργασία πάντα με την πρώτη ομάδα να αναδιαμορφώσει όχι τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι Ακαδημίες, αλλά τα πρόσωπα που τις στελεχώνουν.

Όλα αυτά θα γνωστοποιηθούν την Παρασκευή, όταν και οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών κάνουν τον απολογισμό της σεζόν και ανακοινώσουν το πλάνο της νέας.
Πηγή: www.aek1924.gr