Οι πρώτοι σκόρερ του 1ου ομίλου της F.L Νέων

Απομένουν τρία εξ’ αναβολής ματς, καθώς και τα δύο των μπαράζ και το academania-sports σας παρουσιάζει τον πρώτο σκόρερ από κάθε ομάδα του 1ου ομίλου της Football League Νέων. Στην κορυφή με 13 γκολ οι Κολονέρος και Χακράμα.

Μπορεί η ΑΕΚ να είναι η ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο ο Άλιμος και ο Αχαρναϊκός έβγαλαν τον πρώτο σκόρερ του 1ου ομίλου. Συγκεκριμένα οι Κολονέρος και Χακράμα έχουν από 13 γκολ ο καθένας, με τον δεύτερο να έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον αριθμό, καθώς έχει ακόμα τους δύο αγώνες των μπαράζ κόντρα στην Ένωση.

Βέβαια, σημείο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι ο Χακράμα σημείωσε τα 13 από τα 19 τέρματα της ομάδας, ενώ το ίδιο έκαναν και οι Παρέλης από τα Χανιά που σκόραρε 3 φορές ο ίδιος και 9 η ομάδα, καθώς και ο Ανυφαντάκης από την Επισκοπή που μετράει 5 γκολ, από τα 11 της ομάδας του.

Σχετικά με την πρωτοπόρο ΑΕΚ στην κορυφή των σκόρερ της βρίσκονται οι Βλαχομήτρος και Κυριαζής που έχουν σημείωσε από επτά, αριθμός που μπορεί να ανέβει στα ματς των μπαράζ.

Από την άλλη πλευρά δύο πρώτους σκόρερ έχει και ο Απόλλωνας Σμύρνης, με τον Ξαγοράρη (έμεινε εκτός αρκετό καιρό ρόλο τραυματισμού) να έχει τέσσερα τέρματα, και τον επαγγελματία Φουκαρά να του κάνει παρέα στην πρώτη θέση, καθώς στα δύο τελευταία ματς που αγωνίστηκε σκόραρε τέσσερις φορές.

Τέλος, ο Αχαρναϊκός, παρά το γεγονός ότι τερμάτισε στην 5η θέση, σκόραρε έξι φορές λιγότερες από την πρώτη ΑΕΚ, με τον Κολονέρο (είναι επαγγελματίας) να σημειώνει τα 13 από τα γκολ της ομάδας τους, σημειώνοντας τρεις φορές χατ τρικ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτοι σκόρερ όλων των ομάδων έχουν σκοράρει 64 φορές, δηλαδή τα μισά τέρματα από όλα όσα μπήκαν στον 1ο όμιλο της Football League Νέων που είναι 127.

Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ από κάθε ομάδα

Κολονέρος – Αχαρναϊκός 13 (24-23)

Χακράμα – Άλιμος 13 (19-16)

Γκέτσι – Φωστήρας 8 (13-17)

Κυριαζής – ΑΕΚ 7 (30-4)

Βλαχομήτρος – ΑΕΚ 7 (30-4)

Ανυφαντάκης – Επισκοπή 5 (11-26)

Ξαγοράρης – Απόλλων Σμύρνης 4 (21-16)

Φουκαράς – Απόλλων Σμύρνης 4 (21-16)

Παρέλης – Χανιά 3 (9-25)

Απομένουν τα ματς

ΑΕΚ – Χανιά

Χανιά – Φωστήρας

Επισκοπή – Φωστήρας

Τα ματς των μπαράζ

ΑΕΚ – Άλιμος

Άλιμος- ΑΕΚ

Η Βαθμολογία

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες


ΑΕΚ 29 11

Άλιμος 23 12

Απόλλων Σμύρνης 18 12

Φωστήρας 14 10

Αχαρναϊκός 13 12

Επισκοπή 9 11

Χανιά 7 10

Μαρία Τσίχλα