Αλλαγές ενόψει Football League Νέων

Εκτός από τις αλλαγές στα πόστα των προπονητών, οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών αναμένεται ότι θα διαμορφώσουν ουσιαστικά από την αρχή τα μικρά τμήματα της Ένωσης.


Από το ΑΕΚ1924 διαβάσατε αποκλειστικά πριν από μερικές ημέρες τις πρώτες σκέψεις για αλλαγές σχετικά με τη θέση του προπονητή στο μεγαλύτερο τμήμα των Ακαδημιών του Δικεφάλου, με τον Χάρη Κοπιτσή να δίνει τη θέση του στον Μιχάλη Κασάπη, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική τροποποίηση που θα πραγματοποιηθεί στα φυτώρια της Ένωσης.

Οι πρώτες σκέψεις που υπάρχουν σχετικά με τη νέα σεζόν είναι τα τμήματα κ18 και κ17 να ενωθούν και να δημιουργηθεί το κ20, το οποίο και θα αγωνίζεται κανονικά στο πρωτάθλημα Football League Νέων. Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι ο Άγγελος Χατζόπουλος θα πρέπει να αφήσει τους 17άρηδες, καθώς το τμήμα δεν θα υπάρχει.

Η σκέψη αυτή αποτυπώνεται από το γεγονός ότι ο Άγγελος Χατζόπουλος, έχοντας στο πλευρό του τον Μιχάλη Παυλή κοούτσαραν το τελευταίο φιλικό των κ15, ενώ θα βρεθεί στον πάγκο του συγκεκριμένου τμήματος και στο τουρνουά της Elite Νέων που θα πραγματοποιηθεί σε 2 εβδομάδες στη Βάρη.

Η εφετινή ομάδα των κ18 αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, καθώς δεν είχε πρωτάθλημα να αγωνιστεί και έτσι χάθηκε πολύτιμο έδαφος, κάτι που δεν πρέπει να συμβεί και του χρόνου. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους το κ18 θα ενωθεί με το κ17 και θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα νέων της Β’ Εθνικής, την ίδια στιγμή που τα μικρότερα τμήματα θα παίζουν στην ΕΠΣΑ.

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στα τελευταία φιλικά της κ17 πήραν μέρος αρκετοί παίκτες, οι οποίοι δοκιμάστηκαν, κάτι που σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθούν τόσο προσθήκες, όσο και αποχωρήσεις προκειμένου να δημιουργηθεί το νέο μεγαλύτερο τμήμα της ομάδας.

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές από το κ18 και το κ17 που ανεβοκατεβαίνουν ήδη στην πρώτη ομάδα, με τον μέσο όρο ηλικίας του νέου τμήματος να είναι αρκετά μικρός και τις νέες προσθήκες να κινούνται στα ίδια πλαίσια.

Σίγουρα όλα αυτά είναι οι πρώτες σκέψεις που έχουν μέχρι στιγμής οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών και είναι πολύ πιθανόν στην πορεία να υπάρξουν μικροαλλαγές.

Καταλήγοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το εφετινό πρωτάθλημα FootballLeagueΝέων, δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της νέας σεζόν θα έχουν και οι ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 1995, με τους Τζανετόπουλο, Θαναηλάκη και Κέζο αν τελικά παραμείνουν στην ομάδα να μπορούν να αγωνίζονται και με τους μικρούς, ώστε να έχουν μια γεμάτη σεζόν.

Πηγή: www.aek1924.gr