Πρώτος ο Ηρακλής, σε απόσταση αναπνοής ο Απόλλωνας

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζει να βρίσκεται ο Ηρακλής, που νίκησε τον Πιερικό, με τον Απόλλωνα να τον ακολουθεί, μετά τη νίκη του κόντρα στον Αιγιανικό. Τρίποντο για τον Εθνική Σερρών κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Αγροτικός Αστέρας - Εθνικός Σερρών 1-2


Ο Αγροτικός Αστέρα μπήκε δυνατά στον αγώνα κόντρα στον Εθνικό Σερρών, φτάνοντας πολλές φορές κοντά στο γκολ, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι. Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι, το έκαναν οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Κωνσταντίνου να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά.

Μετά το 70’ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Εθνικό να διπλασιάζει τα τέρματά του στο 85ο λεπτό με σουτ του Σαμαρά. Το μόνο που κατάφερε ο Αγροτικός Αστέρας ήταν στο 88ο λεπτό να μειώσει σε 1-2 με κοντινό σουτ του Λάμπρου.

Ηρακλής – Πιερικός 3-0

Ακόμα μια νίκη πήρε ο Ηρακλής, καθώς επικράτησε με 3-0 του Πιερικού και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύο γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Αμαραντίδης, ενώ σκόραρε και ο Συμεωνίδης.

Ηρακλής: Πλιάντης, Ζωγράφος, Ταχματζίδης, Μπάμπης, Τσότρας, Στεφανίδης, Συμεωνίδης, Τσομάκος, Αμαραντίδης, Ρότας, Αμαραντίδης

Έπαιξαν και οι: Καλφούντζος, Χατζηβασιλάκης, Μπίκας, Βλαχόπουλος, Μπάρδας, Χουζούρης.

Απόλλων – Αιγινιακός 3-0

Τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα κόντρα στον Αιγινιακό είχε ο Απόλλωνας, που κατάφερε μέσα σε 30 λεπτά να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 13ο λεπτό ο Τσολερίδης άνοιξε το σκορ, μετά από πάσα του Γκέκα, ενώ στο 20’ ο Βερνάρδος βγήκε στην αντεπίθεση, πέρασε την μπάλα στον Γιώργη, ο οποίος από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Γκέκας με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Γκέκα να έχει δοκάρι στο 90ο λεπτό.

Απόλλων 1926: Βασιλειάδης, Ράπτης, Σαχίνης, Δινοβίτσης, Ντρίζα, Μουτζίκος, Γιώργης, Τσολερίδης, Γκέκας, Βερνάρδος, Τράικος

Έπαιξαν και οι: Τζίνας, Ποτατζίδης, Μπότης, Καρατάντσης

Η βαθμολογία

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες


Ηρακλής 26 12

Απόλλων 24 12

Εθνικός Σερρών 23 12

Αγροτικός Αστέρας 19 12

Αιγινιακός 11 12

Πιερικός 1 12

Η επόμενη αγωνιστική

Αγροτικός Αστέρας – Ηρακλής

Απόλλων 1926 – Πιερικός

Εθνικός Σερρών - Αιγινιακός
Μαρία Τσίχλα