Βασιλειάδης: «Είμαστε μια γροθιά και θα δώσουμε το έναυσμα της αντεπίθεσης»


Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα 1926, Στάθης Βασιλειάδης, μίλησε στο academania-sports λίγο πριν τον αγώνα μπαράζ με τον Εθνικό Σερρών, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν η αναγέννηση της ομάδας τους να ξεκινήσει εφέτος από το τμήμα των Νέων.


Ο Απόλλωνας 1926 υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική, ωστόσο το τμήμα των Νέων αγωνίζεται αύριο κόντρα στον Εθνικό Σερρών για την είσοδό του στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μίλησε στο academania-sports, για το πρωτάθλημα των Νέων και τους στόχους της ομάδας του, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα ώστε να απαλύνουν τον πόνο όλων όσων αγαπούν τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα είπε στο academania-sports

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για τη σεζόν που διανύουμε;


«Ο στόχος μας για φέτος είναι το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως υπάρχει το υλικό και γίνεται σωστή και οργανωμένη δουλειά στον Απόλλωνα. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλή ομάδα και ότι είμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε. Ακόμα ένας εξίσου σημαντικός στόχος που έχουμε θέσει είναι η βελτίωσή μας τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Το να πετύχουμε και τους δύο στόχους θα είναι το ιδανικό για όλους μας».



Ποιο είναι το «κλειδί» της επιτυχίας της ομάδας σου;

«Το στοιχείο αυτό που μας έκανε να φτάσουμε ως εδώ είναι το γεγονός ότι είμαστε μια οικογένεια. Δουλεύουμε και λειτουργούμε σαν μια γροθιά κάτι το οποίο μπορεί εύκολα να το διακρίνει κανείς και μέσα στο γήπεδο. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άριστο και το γεγονός ότι προπονούμαστε με ορθό και οργανωμένο τρόπο πιστεύω πως θα λειτουργήσει καταλυτικά στο να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

Σας έχει επηρεάσει καθόλου το γεγονός ότι η πρώτη ομάδα υποβιβάστηκε, την ίδια στιγμή που εσείς συνεχίζεται με αξιώσεις να διεκδικείτε το πρωτάθλημα;

«Το γεγονός ότι η πρώτο ομάδα υποβιβάστηκε μας στεναχώρησε πολύ όλους στην ομάδα. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος και ουσιαστικός λόγος να μείνουμε σε αυτό καθώς η κατάσταση πλέον είναι μη αναστρέψιμη και μπροστά μας έχουμε πολύ σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο πρωτάθλημα για να απαλύνουμε τη στεναχώρια όσων αγαπούν τον Απόλλωνα, αλλά και για να δώσουμε το έναυσμα της αντεπίθεσης που πρόκειται να ξεκινήσει από την Καλαμαριά».



Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για το μέλλον;

«Προσωπικά επιθυμώ να καθιερωθώ σε υψηλό επίπεδο. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να θέσω τους ακριβείς μου στόχους, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί θα είναι υψηλοί. Από την μεριά μου θα δουλέψω και θα προσπαθήσω για το καλύτερο και είμαι αισιόδοξος πως με επιμονή και υπομονή κάτι καλό θα μπορέσω να καταφέρω».

Θεωρείς ότι σας έκανε κακό σαν ποδοσφαιριστές το ότι είχατε τόσους λίγους αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα;

«Αδιαμφισβήτητα το γεγονός ότι τα παιχνίδια στο φετινή πρωτάθλημα είναι λίγα σε αριθμό, λειτούργησε αρνητικά για όσους αγωνίζονται σε αυτό. Σε αυτή την ηλικία που βρισκόμαστε πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, διότι μόνο μέσα από αυτά αποκτά τις απαραίτητες εμπειρίες. Κάτι που επίσης θεωρώ πως επέδρασε αρνητικά για όλα τα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτό το πρωτάθλημα είναι το γεγονός ότι άργησε πάρα πολύ να ξεκινήσει με αποτέλεσμα το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας των ομάδων να είναι πολύ μεγάλο και να τις κρατήσει για πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης».

Μαρία Τσίχλα