Εύκολα η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα Νέων της ΑΕΚ διάλυσε με 5-2 εκτός έδρας τον Παναθηναϊκός, αφήνοντας πίσω τις μέτριες εμφανίσεις των προηγούμενων αγωνιστικών. Πολλά γκολ και θέαμα από τους Κιτρινόμαυρους.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί, καθώς μόλις στο 13ο λεπτό ο Βλαχομήτρος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Βιδάλη και άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν κάτι που είχες ως αποτέλεσμα στο 39ο λεπτό ο Τσέλιος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι να γράψει το 2-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη της επανάληψης η Ένωση σκόραρε ξανά και έδειξε ότι τίποτα δεν θα της στερούσε τη νίκη. Σκόρερ και αυτού του γκολ ήταν ο Τσέλιος, που είχε τρελά κέφια. Δέκα περίπου λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 3-1, ωστόσο στο 65 η ΑΕΚ ξανά με τον Τσέλιο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Στο 82’ ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 4-2, ωστόσο το τελευταίο γκολ του αγώνα ήταν κιτρινόμαυρο και σημειώθηκε στο 85ο λεπτό, όταν και διαμορφώθηκε το τελικό 5-2, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρβουνίδη.

Η ΑΕΚ λοιπόν μετά από δύο συνεχόμενες ήττες επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, με μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας, δείχνοντας το δρόμο στο αντρικό τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο των Νέων επέστρεψε ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος είδε τους παίκτες του και τους χάρηκε, μετά από το διάστημα που έμεινε μακριά τους, ως υπηρεσιακός τεχνικός της πρώτης ομάδας.

Παναθηναϊκός: Βάσιλας, Τριανταφυλλόπουλος (54' Βαλμάς) Μαυρομμάτης, Ευαγγέλου, Ανδρέου, Μίγγος, Γ. Αγγελόπουλος (54' Πίσπας) Β. Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Μπουζούκης (70' Χατζηγιοβάννης) Παπανικολάου

ΑΕΚ(Στέλιος Μανωλάς): Πάντος, Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Γιαννούτσος, Γραμματίκας, Λίτσι, Γαλανόπουλος, Τσέλιος (70' Καρβουνίδης), Βλαχομήτρος, Κυριαζής (28'' Τζάθας), Ντομπριβόγιε (60' Αντωνίου)

Πηγή φώτο: ΠΑΕ ΑΕΚ

Μαρία Τσίχλα