Επιστροφή στις νίκες

Ο Πανιώνιος επέστρεψε έστω και δύσκολα στις νίκες, καθώς επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο Δημοτικό γήπεδο της Γλυφάδας.

Οι μικροί του Δημήτρη Κοροπούλη είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφερναν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 0-0. 

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος ανέβασε ακόμα περισσότερο το ρυθμό του, κυκλοφορούσε την μπάλα και προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ. Το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο εύκολο από το 64ο λεπτό και μετά, όταν ο Γιάκος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον ΠΑΣ με 10 παίκτες. 

Το γκολ για τον Πανιώνιο ήρθε στο 76ο λεπτό, όταν ο Βουκελάτος με ωραίο ατομική ενέργεια ξεπέρασε τους αντιπάλους του, πέρασε την μπάλα στον Κερασίδη και αυτός με άπιαστο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε γνωστά... γήπεδα επέστρεψε ο Καλύβας, ο οποίος μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στον Πανιώνιο και σήμερα αντιμετώπισε την πρώην του ομάδα, ενώ τέθηκε αντιμέτωπος με πολλούς φίλους του.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος:
Αστράς, Τζαφέρι, Πολυχρονιάδης, Δάβρης(65’ Μπιμάι), Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Κερασίδης, Καζβιρόπουλος, Αράπης, Γκούμας(81’ Κουτσοποδιώτης), Αντωνακόπουλος(61’ Βουκελάτος)

ΠΑΣ Γιάννινα: Παππάς, Μυρσίνιας, Καινούργιος, Καλύβας, Μανιφαβάς(15’ Κόκας), Τσιέπας, Μασούρας, Γιάκος, Ζιώγας(78’ Σιχλιμοίρης), Βασιλείου, Μούτσιος(78’ Κυριακόπουλος)