Νίκες για Καλλιθέα, Παναχαϊκή και Πανηλειακό

Την πρώτη της νίκη πέτυχε αυτή την αγωνιστική η Καλλιθέα, με την Παναχαϊκή να σκοράρει τρεις φορές και τον Πανηλειακό να επικρατεί της Ερμιονίδας.

Καλλιθέα – Παναιγιάλειος 3-1


Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Καλλιθέα, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 του Παναιγιάλειου εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν καθόλου, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έδειξαν ότι στην έδρα τους τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τα εκτός έδρας ματς. Χατ τρικ για την Καλλιθέα σημείωσε ο Σέρτζιος, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 2-1, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να γυρίσουν τον αγώνα.

Φωκικός – Παναχαϊκή 1-8

Μεγάλη νίκη πήρε η Παναχαϊκή κόντρα στον Φωκικός εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League Νέων με 8-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν να σκοράρουν, με τον Φωκικό απλά να μειώνει στο σκορ. Για την Παναχαϊκή τα τέρματα σημείωσαν οι Αντζουλάς, Παναγιωτόπουλος, Ρουμπάτος (2), Λεγάτος, Καραβοκύρης, Γκόρο και Αραπογιάννης, ενώ το γκολ της τιμής για τον Φωκικό σημείωσε ο Μεγάλος.


Πανηλειακός – Ερμιονίδα 3-0

Τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Ερμιονίδα πήρε ο Πανηλειακός, ανεβαίνοντας ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Διπλός σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Αλλαϊμπέου, με τον Ανδριόπουλο να στέλνει μια φορά τη μπάλα στα δίχτυα.

Βαθμολογία

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες


Παναχαϊκή 13 5

Ζάκυνθος 7 4

Παναιγιάλειος 7 4

Πανηλειακός 7 4

Ερμιονίδα 6 4

Καλλιθέα 4 4

Φωκικός 0 5

Επόμενη αγωνιστική

Καλλιθέα – Φωκικός

Παναιγιάλειος – Πανηλειακός

Ζάκυνθος – Ερμιονίδα

Ρεπό: Παναχαϊκή

Μαρία Τσίχλα