Νίκες για Ηρακλή, Απόλλων και Αγροτικό

Ο Αγροτικός Αστέρας πήρε το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου και ισοβαθμεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον Απόλλων. Νίκη και για τον Ηρακλή.

Ηρακλής – Πιερικός 1-0 Λαγόπουλος


Με νίκη συνέχισε στο πρωτάθλημα της Football League Νέων ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Πιερικού εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και με σκόρερ τον Λαδόπουλο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και το τρίποντο.

Αιγινιακός – Απόλλων 2-3

Την Τρίτη συνεχόμενη νίκη του πήρε ο Απόλλων, καθώς επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας του Αιγινιακού. Το ματς πολύ δυνατό, έχοντας κόκκινες, πέναλτι και πέντε γκολ. Ο Απόλλων τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες, μετά τις αποβολές των Γιώργη και Δινοβίτσα, ενώ τα τέρματα του σημείωσαν οι Σέρτζιο, Τσεμεκίδης και Μουτζίκος.

Εθνικός Γαζώρου – Αγροτικός Αστέρας 0-1

Τη νίκη στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής πήρε ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Γαζόρου εκτός έδρας. Μετά από αυτή τη νίκη ο Αγροτικός Αστέρας ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλων, με τον Εθνικό Γαζώρου να μένει στη δεύτερη θέση.

** Το ματς ανάμεσα στον Πιερικό και τον Αιγινιακό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, καθώς είχε αναβληθεί στην 2η αγωνιστική, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Να θυμίσουμε ότι ο Αιγινιακός δεν έχει αγωνιστεί ούτε κόντρα στον Ηρακλή.

Η βαθμολογία

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες

Αγροτικός Αστέρας 10 5

Απόλλων 10 5

Ηρακλής 7 4

Εθνικός Γαζώρου 7 5

Αιγινιακός 4 3

Πιερικός 0 4

Η επόμενη αγωνιστική

Αγροτικός Αστέρας – Πιερικός

Αιγινιακός – Ηρακλής

Εθνικός Γαζόρου – Απόλλων

Μαρία Τσίχλα