Με νέο αίμα η πρώτη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση του Αλίμου, με τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών να είναι όλοι νεαροί σε ηλικία, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από το τμήμα Νέων της ομάδας.


Τόπο στα νιάτα έχει σκοπό να δώσει ο Άλιμος, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν. Το παρών στην προπόνηση έδωσαν οι περισσότεροι από τους παίκτες που αγωνιζόταν τη σεζόν που μας πέρασε στο τμήμα των Νέων, καθώς και κάποιοι ακόμα εξίσου νεαρής ηλικίας.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ένα νεανικό σύνολο, ωστόσο στα πλάνα υπάρχουν και μεταγραφές έμπειρων παικτών οι οποίοι θα τους πλαισιώσουν. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι στην ομάδα θα συνεχίσουν όλοι όσοι έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση, καθώς θα υπάρξουν κάποιες δοκιμαστικές ημέρες.

Εργομετρικά και μετά… βάσανα

Οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν αύριο από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ από Δευτέρα ξεκινούν τα βάσανά τους, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, το πρωί στο γκολφ της Γλυφάδας και το απόγευμα στο γήπεδο του Αλίμου.

Ανανέωσε ο Νούλας

Εκτός από την πρώτη προπόνηση του Αλίμου σήμερα πραγματοποιήθηκε και μια ανανέωση συμβολαίου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Νούλα, ο οποίος πήρε την απόφαση να συνεχίσει στον Άλιμο και έτσι έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός αγωνίστηκε και τη σεζόν που μας πέρασε στο αντρικό τμήμα, ενώ βοήθησε αρκετά και την ομάδα των Νέων.

Μαρία Τσίχλα