Τρίποντο ο Ατρόμητος στα Σπάτα

Η ομάδα Νέων του Ατρόμητου επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ στα Σπάτα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα του κόντρα στην ΑΕΚ, με τους παίκτες του Μανωλά να ανεβάζουν σταδιακά την απόδοσή τους. Ωστόσο, στο 34ο λεπτό ο Μωραΐτης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Λημνιό πέντε λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0.

Στην επανάληψη η Ένωση αγωνίστηκε με τρεις αμυντικούς, ώστε να καταφέρει να μπει ξανά στο παιχνίδι, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Στο 59ο λεπτό είχε διπλό δοκάρι με τους Αντωνίου και Τσέλιο, ενώ ακόμα και από το 80 και μετά που ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Κωστούλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα.

ΑΕΚ: Ντούνης, Βιδάλης, Γιαννούτσος, Γραμματίκας, Μαρκοπουλιώτης, Γαλανόπουλος, Καρβουνίδης (60’ Παπάζογλου) Λίτσι, Τσέλιος (68’ Σπηλιώτης) Βλαχομήτρος (46’ Αντωνίου) Κυριαζής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Γιαταγανάκης, Κατράνης, Μωραϊτης, Κωστούλας, Χρουσιέλ (56’ Παυλής) Λημνιός, Νάτσος, Ρεγκάκος, Μπαστάκος (79’ Παπασπύρος) Τατσόπουλος (86’ Νταβιώτης)

Μαρία Τσίχλα