Όλα στα ίσα

Χωρίς κανένα γκολ τελείωσε ο αγώνας των Νέων του Πανιωνίου και της Βέροιας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.


Οι δύο ομάδες είχαν στηθεί πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, έδωσαν βάση στην σταθερή άμυνα και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν τον αντίπαλό τους. Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο και η Βέροια κατάφερε να απειλήσει αρκετές φορές.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με την Βέροια να ανεβάζει την απόδοσή της στην επανάληψη.

Οι δύο ομάδες είχαν από εάν δοκάρι η κάθε μια, με τον Κερασίδη από τον Πανιώνιο και τον Μελικιώτη από την Βέροια.

Στον αγώνα μπορεί να μην μπήκαν γκολ, ωστόσο το πάθος των ποδοσφαιριστών, το ορθολογικό ποδόσφαιρο που έπαιζαν και οι φάσεις που δημιούργησαν πρόσφεραν θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Λαύρας στην Αργυρούπολη.

Πανιώνιος: Αστράς, Τζαφέρι, Πολυχρονιάδης, Μήτκας, Δαβρής, Πινιώτης, Κερασίδης, Καζβιρόπουλος, Αντωνακόπουλος, Γκούμας, Χελάς

Έπαιξαν και οι: Παναγιωτόπουλος, Αράπης, Βουκελάτος

Βέροια: Βασιλειαδης, Παναγιωτίδης, Τούφας, Ραδής, Γιαννόπουλος, Τσούχας, Νικολλίδης, Παπουτσίδης (75’ Δημητριάδης), Παπαδόπουλος (85' Μαγγίζης), Μελικιώτης, Ξόμπλιος
Μαρία Τσίχλα